ParlamentarePolitika

Nis seanca plenare në Kuvend. Pikat e rendit të ditës që pritet të diskutohen

Kuvendi sapo ka filluar seancën plenare të kësaj të enjteje me diskutime jashtë rendit të ditës.

Ndërkohë, gjatë seancës pritet të shqyrtohen disa projektligje dhe marrëveshje që lidhen me projekte zhvillimore.

Rendi i ditës parashikon, ndër të tjera, shqyrtimin e disa ndryshimeve në ligjin “Për planifikimin dhe zhvillimin e territorit”; ratifikimin e marrëveshjeve ndërmjet palës shqiptare dhe shoqërive “S2Albania” sh.p.k. dhe “Rapiscan System Inc” “Për zgjidhjen me mirëkuptim të mosmarrëveshjeve” dhe “Për ndryshimin e marrëveshjes së koncesionit, për financimin, ngritjen dhe operimin e shërbimit të skanimit të kontenierëve”; ratifikimin e marrëveshjes për pjesëmarrjen e Shqipërisë në programin e Bashkimit Europian për punësimin dhe inovacionin social (EASI)” etj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button