PolitikaPresidenciale

Nishani: Mark Krasniqi, një nga shtyllat kryesore të mendimit kombëtar

Presidenti Bujar Nishani ka shprehur ngushëllimet  e tij për ndarjen nga jeta të akademikut Mark Krasniqi. Kombi ynë ka humbur një nga shtyllat kryesore të mendimit kombëtar, shprehet kreu i shtetit.

“Jeta, vepra, puna dhe amaneti i akademikut Mark Krasniqi janë mësimi më i mirë se si duhet të jetohet, veprohet dhe punohet për të mirën e kombit. Ndarja nga kjo jetë e akademikut Mark Krasniqi, është humbje e madhe për të gjithë kombin tonë”, thuhet në mesazhin e ngushëllimit të Presidentit Nishani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button