Politika

PD-Teliti: Qeveria, mungesë trasparence me shifrat financiare në dogana e tatime

Partia Demokratike ka akuzuar qeverinë për fshehje të të dhënave zyrtare për financIat të muajit korrik, duke e konsideruar mungesën e transparencës si thellim të abuzimit.

Këshilltari për financat në Partinë Demokratike, Dorian Teliti, në një deklaratë për mediat të premten u shpreh se “qeveria vazhdon të fshehë të dhënat zyrtare për financat e muajit korrik. Mungesa e transparencës në këtë drejtim, është thjesht thellim i abuzimit dhe mbulim i hajdutërisë masive në tatime e dogana. Muaji korrik është sërish dramatik në mbledhjen e të ardhurave, ku mungojnë para në buxhet për rrugë e shkolla, për çerdhe e kopshte, për rritje pagash e pensionesh”.

“Partia Demokratike e denonon me forcë këtë mungesë transparence, këtë përpjekje të dëshpëruar për të mbuluar korrupsionin dhe dështimin dhe ka një plan për shpëtimin e vendit, që konsiston në uljen e taksave, barazinë para ligjit, luftën ndaj korrupsionit dhe transparencën e plotë të financave të vendit”, tha Teliti.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button