Bota

Policia kërkon për 7-vjeçarin e zhdukur, gjen një trup të pajetë

Policia ka gjetur një trup të pajetë, tëksa ishte duke kërkuar për një djalë 7-vjeçar, i zhdukur prej të dielës. Vogëlushi ishte duke luajtur në park me miqtë e tij dhe nuk u kthye për në shtëpi.

Policia nisi kërkimet për Conley Thompson, pas shqetësimit të familjarëe të tij. Ai kishte veshur një këmishë blu, dhe pantallona kafe kur është zhdukur në Locke Park të Bransley.

Megjithatë, këtë mëngjes ata kanë bërë të ditur se kanë zbuluar një trup, jo shumë larg shtëpisë së tij. Kjo ka rritur frikën në zonë. Si pjesë e përpjekjeve të policisë për të gjetur djalin janë vënë edhe helikopterë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button