Kronika

Qeveria, grupe pune për qendrat shëndetësore dhe invalidët

Ministri i ri i Mirëqënies Sociale, Blendi Klosi, në deklaratën e parë për mediat që nga marrja e detyrës, ka bërë me dije se qeveria ka marrë një sërë masash për zgjidhjen e problemeve në qendrat shëndetësore të vendit, sidomos atyre emergjente në qytetin e Fierit.

Gjatë deklaratës, Klosi ka bërë me dije se një vëmendje të veçantë, me kërkesë të kryeministrit Rama, do t’u kushtohet personave me aftësi të kufizuara, në mënyrë që atyre t’u plotësohen të drejtat.

Gjithashtu, ka vijuar ministri, shefi i qeverisë ka kërkuar hartimin brenda qershorit të një plani të posaëm për këtë kategori, pjesëtarët e të cilës do të paraqiten më pas në zyrat lokale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button