Kosova

Thaçi: Gëzuar Shqipëri, gjithnjë e më afër “Euro 2016″

Z/kryeministri dhe ministri i Jashtëm i Kosovës, Hashim Thaçi, ka përshëndetur vendimin e Gjykatës së Arbitrazhit Sportiv për vendimin në favor të Shqipërisë, duke e konsideruar si një gjë fantastike që po e afron gjithnjë e më shumë Shqipërinë me “Euro 2016″.

Z/kryeministri dhe ministri i Jashtëm i Kosovës, Thaçi, nëpërmjet një postimi në Facebook, shprehet: “Fantastike! Gjithnjë më afër “Euro 2016″. Gëzuar Shqipëri! HTH”, si dhe e ka shoqëruar postimin e tij me një foto të flamurit kombëtar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button