Kosova

Vendimi i plotë që mund t’ia shpëtoi Kosovës 5 milionë euro (Dokument)

Qeveria e Kosovës ka gjasë të shpëtoipa paguar 5 milionë euro për skandalin me pasaporta ndaj kompanisë austriake OeSD.

Kjo pasi Gjykata e Alepit i ka hapur rrugë rigjykimit të vendimit të arbitrazhit ku kompania austriake kishte fituar rastin dhe Kosova ishte detyruar që t’ia paguante afër 5 milionë euro.

Gazeta Fjala sjellë vendimin e plotë të Gjykatës ë Apelit lidhur me këtë rast.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button