Kronika

Vjedhja e energjisë, 9 arrestime gjatë javës së kaluar

Policia e Shtetit ka njoftuar arrestimin e 9 personave gjatë javës së kaluar, me akuzën e vjedhjes së energjisë elektrike.

Ndërkohë, 17 të tjerë janë shpallur në kërkim, ndërsa 14 persona ndiqen në gjendje të lirë.

Po gjatë javës së kaluar janë ndërprerë 1291 lidhje të abonentëve debitorë dhe 40 lidhje të paligjshme.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button