Kosova

Haradinaj falënderon qytetarët

haradinajPër marrjen e pasaportës nga autoritetet sllovene, në Facebook sapo ka shkruar edhe vetë Ramush Haradinaj: “Të nderuar qytetarë të Kosovës,
Sot zyrtarisht janë kryer të gjitha procedurat e ndërlidhura me ndalesën time në Slloveni.
Në Kosovë pres të arrijë dikur vonë, sonte, posa të qartësohet orari i fluturimit.
Mbetem i vendosur dhe i angazhuar në vazhdimin e detyrave dhe obligimeve qe na presin.
Shprehe falënderimin për të gjithë ata që kanë bashkëndjerë me këtë situatë të pakëndshme”, ka shkruar Haradinaj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button