Ekonomia

Ekonomia

Open Data Albania gjen pasaktësi në shifrat e kryeministrit Rama mbi prokurimet dhe tenderat

Drejtuesja e kësaj Qendre, Aranita Brahaj, thotë se disa prej të dhënave janë në të vërtetë dukshëm më të ulëta,…

Read More »

Dëbora lë pasoja në Dibër dhe në Bulqizë

Dëbora e rënë një ditë më parë ka shkaktuar dëme në bujqësi në të gjithë Dibrën e Bulqizën. Në Qarkun…

Read More »

Në prag të sezonit turistik, qytetet bregdetare në Shqipëri probleme me ujin e pijshëm dhe kanalizimet

Disa nga qytetet më të mëdha turistike në Shqipëri, që viteve të fundit shënojnë rritje të numrit të pushuesve, kanë…

Read More »

Projekti i Sazanit/ Dhëndri i Trump akuzohet për korrupsion

Revista e njohur amerikane Newsweek shkruan se Jared Kushner u përball menjëherë me akuza për korrupsion nga kongresmeni Robert Garcia,…

Read More »

Revista britanike “Express”: Pranvera, koha e përkryer për të kaluar pushimet në Shqipëri

Shqipëria është një nga destinacionet me rritjen më të shpejtë të turizmit në Evropë. Pranvera mund të jetë koha e…

Read More »

Prodhimi vendas tkurret, importet e birrës u rritën më tej më 2023

Miliona euro investime në impiantet dhe fabrikat e prodhimit të birrës vendase po shuhen për shkak të importeve gjithnjë e…

Read More »

Sektori i ndërtimit në lulëzim, por të ardhurat nga TAP mbi pasuritë e paluajtshme ranë me 23% më 2023

Sektori i ndërtimit dhe aktiviteti i pasurive të paluajtshme ka ardhur në rritje në vitin 2023, por të ardhurat nga…

Read More »

Njeriu më i pasur në botë është Jeff Bezos – Elon Musk lëshon “fronin” pas 9 muajsh

Pas më shumë se nëntë muajsh, Elon Musk nuk është më njeriu më i pasur në botë. Musk humbi pozicionin…

Read More »

AMA dhe operatorët e tregut audioviziv synojnë të ndërtojnë metodologji për matjen e audiencës

Autoriteti i Mediave Audiovizive (AMA), në bashkëpunim me grupet e interesit, synon të ndërtojë një metodologji për matjen e audiencës…

Read More »

Revista amerikane “News Week”: “Rejsi Farma”, importuesi më i madh i markave ndërkombëtare në Shqipëri

Revista e njohur amerikane “News Week”, në një speciale të titulluar “Shqipëria, ylli në ngjitje i Europës”, teksa flet për…

Read More »
Back to top button