Home / Ekonomia (page 690)

Ekonomia

Rama: Në Shangai prezantuam modelin tonë

Kryeministri bisedon me përfaqësues të sipërmarrjeve të mëdha kineze, i fton për investime Nga Artemisa Hoxha Në ditën e katërt të vizitës së tij në Kinë së bashku me delegacionin shqiptar që e shoqëron, kreu i qeverisë është ndalur në ...

Read More »

Valë dorëheqjesh në BSH, ikën shefi i personelit

Gjoni komandon sekretarin e Këshillit Mbikëqyrës, Elvis Çibuku, te Departamenti i Burimeve Njerëzore Të komanduarit – Deri tani janë komanduar katër drejtorë: Në Departamentin e Emisionit, të Sigurisë, të Burimeve Njerëzore dhe në degën e BSH-së Elbasan Sekretari – Sekretari i Këshillit ...

Read More »