Home / Ekonomia (page 723)

Ekonomia

Komisioni i Ekonomisë shkarkon Fullanin e Golemin

Komisioni i Ekonomisë, ka miratuar propozimin e Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë për shkarkimin e ish-Guvernatorit të BSH-së, Ardian Fullani dhe të Inspektores së Përgjithshme, Elivar Golemi. Në një deklaratë për mediet, kryetari i këtij komisioni, deputeti socialist Erion ...

Read More »

Emigrantët rrisin remitancat

Remitancat e emigrantëve shqiptarë drejt familjeve në Shqipëri në 6 muajt e parë kapën vlerën 251 milionë euro, një nivel gati i njëjtë si e njëjta periudhë e vitit të kaluar, ndërsa vërehet rritje në 3 muajt e dytë, maj-korrik. ...

Read More »