Home / Kosova (page 463)

Kosova

Ja kabineti i kryeministrit Mustafa

Kryeministri i vendit, Isa Mustafa të premten e ka prezantuar kabinetin e tij. Kabineti i kryeministrit Mustafa përbëhet nga Vlora Dumoshi, shefe e stafit, Valon Murtezaj do të jetë zëvendësshef i stafit, Besnik Berisha, këshilltar për çështje të drejtësisë, Burbuqe ...

Read More »

Të fuqizohet diaspora shqiptare në Turqi

Ministri i Diasporës, Valon Murati, e priti në një takim ambasadoren e Republikës së Turqisë në Kosovë, Songul Ozan. Ambasadorja Ozan e uroi ministrin për marrjen e detyrës së rëndësishme, veçanërisht për Republikën e Turqisë, pasi në këtë shtet, në ...

Read More »

Reformat shëndetësore sfidë për MSH-në

Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, Imet Rrahmani, priti sot në takim menaxherin për Kosovën të Bankës Botërore, Jan Peten Olters dhe Timothy Johnston, udhëheqës i Programeve të BB në fushën e mirëqenies sociale, shëndetësisë dhe arsimit për Evropën ...

Read More »