Home / Kosova (page 470)

Kosova

Brezovica shitet për 410 milionë euro

Një nga projektet më të rëndësishme të ekonomisë kosovare sot u finalizua në mënyrë të përkryer. Kështu ka vlerësuar kryeministri në detyrë, Hashim Thaçi. Komiteti Ndërministror pranoi rekomandimin e ekspertëve të USAID për ofertën më të mirë dhe një konzorcium ...

Read More »

Fillon Global Entrepreneurship Week (GEW)

Duke filluar në mëngjesin e së hënës e deri në mbrëmjen e së dielës (17-23 nëntor), në gjithë Kosovën do të jenë dhjetëra mundësi për “zhytje” në botën e ndërmarrësisë. Organizatorët rekomandojmë që t’i përzgjidhni të paktën tri aktivitete, t’i ...

Read More »