Home / Kosova (page 492)

Kosova

Gjithçka gati, mësimi fillon nesër

Ministria e Arsimit ka njoftuar se janë bërë të gjitha përgatitjet për nisjen e vitit të ri shkollor, kurse ministri në largim, Ramë Buja, u ka uruar të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve sukses. Ministri i Arsimit, Ramë Buja, me rastin ...

Read More »

KS i OKB debaton për Kosovën

Një ditë pas Konferencës së Berlinit për Ballkanin, në Nju Jork mbahet seanca e KS për Kosovën. Sekretari i Përgjithshm kërkon ndër tjera edhe vazhdimin e dialogut të Kosovës me Serbinë Në raportin tremujor të Sekretarit të Përgjithshëm të OKB ...

Read More »