Home / Kosova (page 497)

Kosova

Kosova përgatitet për sanksione ndaj Rusisë

Kosova shumë shpejt pritet që t’i vejë sanksione Rusisë, duke ndjekur hapin e Bashkimit Evropian. Ministria e Punëve të Jashtme tashmë ka koordinuar dhe analizuar mundësinë që t’i vejë sanksione Rusisë. Edhe profesor të marrëdhënieve ndërkombëtare kanë theksuar se Kosova, ...

Read More »

Ka filluar takimi, pa VLAN

Para pak minutash, kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Hashim Thaçi, së bashku me kryesuesen e radhës së seancës konstituive të Kuvendit të Kosovës, Flora Brovina, si dhe për faqësues të komuniteteve pakicë, kanë filluar takimin në ambientet e Kuvendit ...

Read More »

Për seancën vendoset sot në ora 15.30

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Adem Grabovci ka bërë të ditur se kryesuesja e seancës konstituive të Kuvendit të Kosovës, Flora Brovina, sot në ora 15.30 ka thirrur në takim të përbashkët, përfaqësues të partive politike për të ...

Read More »