Home / Kosova (page 5)

Kosova

Thaçi: Zgjedhjet më 11 qershor

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në konferencën për media pas takimit me partitë politike dhe KQZ-në, ka njoftuar se 11 ose 18 qershori janë datat e mundshme për zgjedhjet e jashtëzakonshme. Presidenti Hashim Thaçi ka nisur takimet mëngjesin e sotëm ...

Read More »