Home / Kosova (page 80)

Kosova

Kostiq: Dialog, jo luftë me Kosovën

Udhëheqësi i Akademisë Serbe të Shkencave dhe Arteve, Vladimir Kostiq, ka thënë që dialogu me Kosovën paraqet të ardhmen e popullit serb, andaj të gjithë duhet të paraqesin pikëpamje e tyre.   Kostiq ka thënë që akademia do të marrë ...

Read More »