Home / Rajoni / Maqedonia (page 122)

Maqedonia

MIA përkujton 24-vjetorin e krijimit

Agjencia maqedonase e lajmeve, MIA, (Makedonski Informativna Agencija) përkujtoi 24-vjetorin e krijimit, pas një vendimi të parlamentit të vendit të vogël ballkanik. ”Për arsye të informimit të plotë, me kohë dhe objektiv të qytetarëve, si dhe për informimim e opinionit ndërkombëtar ...

Read More »

Një prokurore “avullon” dy ministra

Në Shqipëri situata të ngjashme janë përjetuar vetëm në vitin 1997. Ndërsa në kohë “normale”, në Maqedoni ish-ministrja e Brendshme Gordana Jankulovska, e cilësuar si dorë e fortë dhe jo thjeshtë krah i ish kryeministrit Gruevski, por edhe pol pushteti ...

Read More »