Home / Rajoni / Maqedonia (page 4)

Maqedonia

Zaev fiton zgjedhjet lokale në Maqedoni

Partia e kryeministrit Zoran Zaev, LSDM e konsideron veten fituesen e zgjedhjeve lokale në Maqedoni. “Presim që të gjithë pjesëmarrësit në zgjedhje, pa dallim rezultati, të kontribuojnë me sjelljen e tyre për ruajtjen e atmosferës së qetë dhe demokratike. Sot ...

Read More »

Vendimi për “Kumanovën”, më 17 tetor

 37 të akuzuarit për terrorizëm dhe organizatë terroriste të rastit të Kumanovës më 17 tetor do të marrin vendimin përfundimtar mbi gjykimin e tyre për ngjarjet e 9 dhe 10 majit. Pas 60 seancave maratonike, ka përfunduar edhe procesi gjyqësor për këtë ...

Read More »