Home / Rajoni / Maqedonia (page 41)

Maqedonia

Pritet zgjedhja e kryetarit të Kuvendit

Në Kuvendin e Maqedonisë pritet sot vazhdimi i seancës konstitutive për zgjedhjen e kryetarit të ri të Parlamentit. VMRO-DPMNE-ja ka refuzuar të komentojë nëse do ta mbështesë apo jo kandidatin e përfolur të shumicës së re parlamentare, Talat Xhaferin, apo ...

Read More »

Maqedonia rrezikon sanksionet

Për Maqedoninë fryn erë sanksionesh. Financial Times citon ndërmjetësit e bllokut që janë përfshirë në zgjidhjen e krizës politike të paralajmërojnë liderët maqedonas se rrezikojnë masa të rënda nëse vazhdojnë bllokimin e qeverisë së re dhe nxitjen e konfliktit ndëretnik. ...

Read More »