Home / Politika (page 705)

Politika

KE për CEZ, dekriminalizimin dhe negociatat

Komisioni Europian insiston se çështja CEZ nuk ka qenë ndonjëherë parakusht për kandidaturën e Shqipërisë në BE. “Komisioni Europian ka thënë qartazi se progresi mbi një numër çështjesh të sundimit të ligjit ishte parakushti për Shqipërinë që t’i jepej statusi ...

Read More »