Home / Politika (page 92)

Politika

Koha që Shqipëria e Maqedonia të nisin negociatat

“Është koha që Shqipëria e Maqedonia të nisin negociatat”, deklaroi të enjten Kryeministri Edi Rama, i cili mori pjesë në konferencën rajonale të organizuar nga qeveria e Bullgarisë dhe Banka Botërore, në Sofje, mbi integrimin e Ballkanit në Bashkimin Evropian. ...

Read More »