Home / Parlamentare (page 23)

Parlamentare

Manja: Kryeprokurori nga Kuvendi me 3/5

Komisioni i posaçëm për reformën në drejtësi, pa praninë e opozitës, diskutoi të mërkurën në parim projektligjin “Për organizimin dhe funksionimin e Prokurorisë”. Anëtari i komisionit Ulsi Manja tha për mediat, pas mbledhjes, se risi kryesore e këtij drafti tërësisht ...

Read More »

Berisha: Opozita shpëtoi reformën në drejtësi

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka akuzuar Qeverinë dhe Kryeministrin Edi Rama për procesin e reformës në drejtësi, duke thënë se ka dashur që ta përjashtonte opozitën. Duke folur në Parlament, Berisha tha se kanë qenë dy drafte të mazhorancës, të hartuara ...

Read More »