Home / Parlamentare (page 32)

Parlamentare

Nis punën komisioni për Reformën Zgjedhore

Filloi sot punën edhe komisioni i posaçëm i Reformës Zgjedhore. Në takimin e parë, palët deklaruan vullnetin për reformimin e ligjit për të garantuar zgjedhje të drejta dhe të kontestueshme, bazuar në konsensusin e përbashkët. Socialistët ishin të mendimit se ...

Read More »

“Venecia”: Xhafa: Nuk e rrëzoi draftin

Partia Socialiste ka folur përmes kreut të komisionit të ligjeve Fatmir Xhafa lidhur me draftin përfundimtar të komisionit të Venecias. Ai tha se Venecia nuk rrëzoi draftin e paraqitur. “Venecia nuk e rrëzoi draftin. Kush e thotë këtë dëmton reformën ...

Read More »