Home / Bota / Amerika (page 20)

Amerika

Trump: Kina po na “përdhunon”

Donald Trump cilësoi deficitin tregtar të SHBA-së me Kinën, diçka ndaj të cilit ai ankohet shpesh, si një përdhunim. “Nuk mund të lejojmë Kinën që të përdhunojë vendin tonë dhe ata po bëjnë pikërisht këtë”, deklaroi Trump, duke iu referuar ...

Read More »