Home / Europa (page 14)

Europa

BE do të kontrollojë secilin në kufi

Shumë rrahje krahësh, përqafime dhe ngushëllime mori ministri i Brendshëm i Francës, Bernard Cazeneuve, nga homologët e tij evropianë një javë pas sulmeve terroriste në Paris. Në Bruksel (20.11) të 28 ministrat e brendshëm u mblodhën në një seancë të ...

Read More »

Turi ballkanik i Donald Tusk

Presidenti i Këshillit të Bashkimit Europian, Donald Tusk, vjen në Tiranë të shtunën vonë në mbrëmje, menjëherë pas darkës zyrtare në Beograd. Sipas njoftimit për shtyp të Këshillit, në këtë vizitë të parë në cilësinë e kreut të BE-së,Tusk do ...

Read More »