Home / Europa (page 26)

Europa

Berlini dhe pokeri i Greqisë

Në Gjermani shumë vetëve u ka mbaruar durimi me grekët. Po kancelares Merkel ende jo. Për të është më shumë në lojë se për gjithë të tjerët. Fjala e shkurtër “Grexit” me të cilën përshkruhet dalja e Greqisë nga Eurozona ...

Read More »