Home / Europa (page 33)

Europa

Anije tjetër me azilkërkues në Itali

Një anije me më shumë se 440 azilkërkues arriti sot në Siçili, pjesë e një fluksi historik që ka goditur Italinë kohët e fundit. Ndërkohë, Kryeministri italian Matteo Renzi tha se Bashkimi Evropian duhet të japë ndihmesën e tij në ...

Read More »

Tri orë në Detin Mesdhe

Mijëra njerëz rrezikojnë jetën e tyre çdo ditë për të ardhur në Evropë. Shumë gjejnë vdekjen në Detin Mesdhe. Alaa Houd e ka mbijetuar udhëtimin. Ai ka ikur nga lufta dhe dhuna, shkaku kryesor i valës së refugjatëve. Në orën ...

Read More »