Home / Kryeartikull (page 11)

Kryeartikull

Gara e vështirë e Lulzim Bashës

Lulzim Basha po zhvillon betejën e tij më të vështirë, pasi ka humbur një betejë dhe i duhet të konfirmohet  sërish në krye të partisë. Është një sforcim i madh që kërkon shumë oksigjen për të përballuar komoditetin e kundërshtarëve ...

Read More »

Ja pse duhet shkarkuar drejtori

Dje në dëgjesën e Beratit, kjo zonjë 80 vjeçare, siç mund ta shikoni e dëgjoni edhe vetë, ngriti problemin torturues të mosmarrjes së legalizimit prej 5 vjetësh, pasi kishte paguar edhe detyrimet në vitin 2012. Drejtori i Aluiznit Berat, ishte ...

Read More »