Home / Kryeartikull (page 24)

Kryeartikull

Kontaktet me kanabisin, të palejueshme

Pa u mbushuar veçse disa muaj nga realizimi i suksesshëm i operacionit të Policisë së Shtetit për shkatërrimin e plantacioneve të kanabis sativa në Lazarat, çka u vlerësua prej Brukselit edhe si një provë vullneti e Qeverisë së Tiranës në ...

Read More »

Arroganca e një gare pa rivalë

Arben Manaj Zgjedhjet lokale do të duhet, ndër të tjera, të rivendosin disa balanca të shëndetshme në mungesën e konkurrencës politike në Shqipëri, e cila i ka lënë një hapësirë gjithnjë e më të madhe arrogancës së pushtetit qendror, mazhorancës dhe ...

Read More »

Bashkimi i popullit te ndare

Ideja e bashkimit kombëtar është ide e krijuar pas pushtimit të më tepër se gjysmës së trojeve shqiptare prej fqinjëve ballkanikë në vitin 1912. Ideja e bashkimit kombëtar nuk është ide e shtetit amë dhe e pakicave që kanë mbetur ...

Read More »

Me armikun, kundër armikut

Fadil Lepaja Do të thoni se e kam ngatërruar sloganin! Ishte “armiku i armikut tim… Ishte. Por ne s’kemi armiq. Ne jemi “delet”, e ata vetëm duan… Duan pretekst. Edhe e turbullojmë ujin vazhdimisht. Qoftë kur jemi më poshtë rrjedhës, qoftë ...

Read More »