Home / Kryeartikull (page 29)

Kryeartikull

Votimi im virtual

Nga Arben Manaj Nuk do të jem të dielën në Shqipëri dhe nuk do votoj dot, por virtualisht do të doja që shqiptarët kur të votonin ose abstenonin, të mos ankoheshin më të hënën e më pas. Parimisht jam për ...

Read More »

Narrativa e një fushate të lodhur

Nga Ilir Yzeiri Nëse do të llogaritnim gjithë prononcimet e aktorëve politikë të kësaj fushate, nëse do të studionim posterat e tyre dhe nëse do të llogaritnim gjithashtu edhe reagimin e publikut, do të na përftohej një tekst i cili ...

Read More »