Home / Kryeartikull (page 43)

Kryeartikull

Ambasador ose jo, Zhiti është fuqiplotë

NDUE DEDAJ Çështja “Zhiti” është skanimi i fundit i një shoqërie demokratike të brishtë që nuk mirëfunksionon që nga kreu. Asnjë argument nuk e rrëzon zotin Zhiti për ambasador në Vatikan, të gjithë argumentet e bëjnë atë fuqiplotë për këtë ...

Read More »

QUO VADIS?

ULPIANA LAMA Temperaturat shënojnë nën zero. Burra të mbledhur në tufa ngrohin duart në avullin që u del shtëllungë nga goja e më pas i rrasin thellë në xhepa. Përsërisin impulsivisht lëvizjen, ndërsa lëkunden si lavjerrës sa në njërën, në ...

Read More »

PD të distancohet nga terrorizmi !

ANDREA STEFANI Distancimi i lidershipit të PD-së nga shpërthimet e së martës në Tiranë dhe solidarizimi pa rezerva i tij me shtetin në luftën pa kompromis kundër terrorizmit, është bërë më në fund edhe shqetësim i ndërkombëtarëve. Kështu duket, të ...

Read More »

Thirret “në skenë” tranzicioni kriminal

ALEKSANDËR ÇIPA Perceptimi për një Shqipëri të pabanueshme po investohet nga brenda. Dhe kur themi nga brenda, nënkuptojmë nga Tirana, nga paritë dhe baronët e saj. Është hedhur gjatë në kohë, investim mbi këtë opsion. Pasazhet e pauzave kanë qenë ...

Read More »

Mos ik Kosovë !

MONIKA SHOSHORI STAFA  Mediat perëndimore kanë raportuar se deri në 20.000 njerëz po largohen çdo muaj nga vendi i vogël me rreth dy milionë njerëz në një përpjekje për t’i shpëtuar korrupsionit, varfërisë dhe papunësisë së lartë. Ministria e Arsimit ...

Read More »