Home / Teknologji (page 58)

Teknologji

“Philae” zgjohet nga gjumi

Agjensia Hapësinore Europiane (ESA) ka njoftuar se roboti “Philae” është zgjuar dhe ka kontaktuar tokën. “Philae” është sonda e parë që është lëshuar në një komet, atë 67P nga anija “mëmë” “Rosetta” në nëntor të vitit të kaluar. Para se ...

Read More »