Home / Te ndryshme (page 19)

Te ndryshme

Çfarë pritet të ndodhë në 2017-n?

Një konflikt mbi ngrohjen globale dhe turizëm i zgjeruar hapësinor. Ja çfarë parashikon i famshmi Nostradamus për 2017-n. Sipas ithtarëve të tij, filozofi francez i shekullit të XVI ka paraparë me saktësi të çuditshme një sërë ngjarjesh historike, përfshirë këtu ...

Read More »

Ky yll lidhet me alienët

Drita e një ylli të afërt është duke u zbehur, duke i lënë astrofizikanët në kërkim të një shpjegimi. Zbulimi i këtij ylli vazhdon të jetë një mister për ta. Ky nuk është vetëm një fenomen i pazakontë i muajve ...

Read More »