Home / Te ndryshme (page 39)

Te ndryshme

Sjelljet që janë ngjitëse për njeriun

Mendjet tona janë të ndërtuara në mënyrë të tillë që të priren drejt socializimit dhe krijimit të lidhjeve me persona të tjerë. Mimikat dhe aksionet që ne shikojmë tek individët përreth janë mënyra natyrale që ne të rrisim ndjeshmërinë me ...

Read More »

Pranvera, pesë gjëra që duhet të dini

Me dimrin “në shpatulla” tashmë është koha t’u jepni një “shkelm” zakoneve të vjetra dhe ndoshta të mërzitshme. Fillimi i pranverës vjen padyshim edhe me disa efekte negative, por që mund të luftohen lehtë si në tryezë ashtu edhe me ...

Read More »