Home / Te ndryshme (page 61)

Te ndryshme

Kujdes! Këta shitës u trembën…

Një grup shitësisht kanë kaluar tmerrin e jetë së tyre ndoshta, teksa kanë trokitur në derën e një shtëpie dhe u përshëndetën nga trokitësi i derës. Reagimi i tyre u filmua në kamera teksa shkonin tek shtëpia ku një person ...

Read More »