Home / Kuriozitete (page 20)

Kuriozitete

Ndërpret koncertin për shkak të blicit

Dirigjenti i famshëm botëror dhe pianisti Daniel Barenboim ndërpreu shkurtimisht të hënën në mbrëmje nëLa Scala sonatën e Franz Shubertit pas serisë së bliceve të cikleve fotografike që atij i ndërhynë në ekzekutimin e kësaj vepre të artit, kanë transmetuar ...

Read More »