Home / Kuriozitete (page 28)

Kuriozitete

Djathi i bërë me karbon

Në Angli disa fabrika për prodhimin e djathit, vendosën që të krijojnë djathë të zi. Pas tentativave të shumta, u arrit që të nxirret në shitje një nga djathrat më të pazakontë në botë, “Char Coal Cheese”, e përkthyer në ...

Read More »

Këto 7 foto janë të vërteta!

Disa fotografi që janë realizuar nga fotografët më të njohur nëpër botë, mund të mos duken të besueshme. Ato mund të lënë përshtypjen që kanë ndërhyrjen e teknologjisë, e faqeve më të njohura për ndërhyrje në fotografi, por jo. Këto ...

Read More »

Kripa e krijuar nga lotët

Ekziston një kripë e krijuar në Angli dhe që ka një karakteristikë të veçantë. Kripa e cila shitet në Hoxton Street Monster Supplies të Londrës, cilësohet si unike për shkak se është prodhuar nga lotët e nxjerrë në varësi të ...

Read More »