Home / Bota (page 569)

Bota

Libia në tatëpjetë drejt anarkisë

Në Libi shteti po humbet gjithnjë e më shumë rëndësinë. Islamistët po e sfidojnë hapur qeverinë e zgjedhur. Xhihadistët përhapin terror. Recetat e bashkësisë ndërkombëtare rrezikojnë të dështojnë përfundimisht. Libia vështirë se mund të shpëtohet më. Të paktën nga ajri ...

Read More »

Gjenden viktimat e AirAsia

Me përmirësimin e kushteve atmosferike, kërkimi i kutive të zeza të avionit të AirAsia-s të rrëzuar në detin e Javës, ka rinisur. Në 28 dhjetor, fluturimi QZ8501 ishte rruges nga Surabaya e Indonezise per ne Singapor, kur u zhduk nga ...

Read More »

Vit vendimtar për Papën

Ritëm marramendës ndryshimesh! Papa Françesku i ka vënë vetes dhe për vitin 2015 detyra të mëdha. A do t’i arrijë ai ato që dëshiron, pyet Daniel Deckers. Jezuitët nuk këndojnë, thuhet prej shekujsh. Në vend të këngës rrudhat në ballë ...

Read More »