Home / Bota (page 579)

Bota

Eksportuesit e terrorit

Një prej vrasësve të Parisit qe përgatitur në Jemen. Jemeni është një nga vendet më të varfra arabe dhe ofron terren ushqyes për terrorin. Sulmet ishin një akt hakmarrjeje për të rivendosur nderin e Pejgamberit. Kështu e shpjegon organizata terroriste ...

Read More »

Ne të gjithë jemi republika!

Nuk ishte thjeshtë marshim i përmortshëm, por demonstrim solidariteti. Por pavarësisht gëzimit prej të qenit të bashkuar, e ardhmja ajo që do ta tregojë, nëse ky solidaritetit është i qendrueshëm, mendon Barbara Wesel. Në këtë ditë francezëve thuajse ua ke ...

Read More »

Pse emigron shtresa e mesme nga Rusia

Emigrantët i takojnë kryesisht klasës së mesme ruse dhe ata largohen sepse kanë frikë mbi të gjitha prej zhvillimeve të pasigurta në Rusi. “Kjo është një valë e re”, thotë Sergei Kuznetsov: Jo shumë kohë më parë, ai emigroi bashkë ...

Read More »