Home / Rajoni (page 379)

Rajoni

Vuçiq: Të qetësohemi për Kosovën

Kryeministri i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, mendon se për Kosovën dhe gjithë tjerët duhet “kokat e ftohta” sepse siç thotë ai me “zemrat e nxehta” Kosova disa herë është humbur. “Ne kemi pranuar jetën në Kosovë dhe mendoj se më shumë ...

Read More »