Home / Rajoni (page 456)

Rajoni

Struga po vlon nga politika

Por këto ditë Struga po vlon edhe me vizitor tjerë më specifik: po vlon me politikan të niveleve të ndryshme, nga deputet e deri tek kryeministri i vendit Nikolla Gruevski. Këto ditë të muajit gusht Struga po vlon, me pushues ...

Read More »

‘Monstra’ nesër protestohet para Qeverisë

Këshilli Organizativ dhe Koordinues për rastin ‘Monstra’ ka informuar që protestat do të vazhdojnë edhe këtë të premte, duke filluar nga ora 13.45 nga “Çairçanja” deri te qeveria maqedonase. Familjarët e të dënuarve nga rasti “Monstra”, si dhe të dënuarve ...

Read More »

Emigrantet sjellin më pak para

Drejtori i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore, Arben Halili ka bërë me dije se janë ulur ndjeshëm të ardhurat e emigrantëve. Ai ka shtuar se rënia e remitancavve lidhet me faktin se qeveria nuk ka treguar gatishmëri për të vënë ...

Read More »