Home / Arte (page 122)

Arte

Ndahen çmimet e Sundance Film Festival

“The Wolfpack” ka fituar çmimin për dokumentarin më të mirë, një tregim mbi gjashtë djemë të izoluar nga shoqëria. Aktori Jack Reynor ka fituar çmimin për aktorin më të mirë për rolin e tij në “Glassland”. “Me and Earl and ...

Read More »

Jetë në muze

Histori shqiptare të mbetura në muzetë e botës/ Ata që ikën në kërkim të një jetë më të mirë, vijnë përmes fotove dhe historive që kanë treguar Në vitin 1956 ndërsa regjimi komunist kishte nisur të konsolidonte filozofinë e tij, ...

Read More »

Një artist për Salzburg

Rezidenca Galeria Kombëtare e Arteve ka shpallur dje një konkurs për përzgjedhjen e një artisti shqiptar që do të jetë pjesë e një rezidence artistike në Austri. Kjo rezidencë do të realizohet në kuadër të implementimit të programit “Artist in ...

Read More »