Home / Arte (page 130)

Arte

Librat e rinj

Veton Latifi Shekulli i ri i politikës shqiptare Lloji: Studim Botimet: “Toena” Çmimi: 1000 lekë Ky libër nuk pretendon ndonjë përsëritje të trajtimit apo ritrajtimit të rrethanave shoqërore e politike të luftës së shqiptarëve për pavarësi apo të drejtave të ...

Read More »

Fotografia e ndrojtur e nudos shqiptare

Studiuesi Qerim Vrioni sjell për herë të parë një nudo të fotografisë shqiptare Dy ikonat e violinës në shpinën e vajzës franceze, fotografuar nga Man Ray në vitin 1924, vijojnë të shihen ende sot si një ndërthurje mes sensualitetit dhe ...

Read More »