Home / Arte (page 137)

Arte

Oh la la! Oh Non Non!

Artisti që pikturon vetëm bardhezi dhe qeverisja e Presidentit Francois Hollande Hugh Schofield,BBC Gjërat po shkojnë keq për Presidentin francez, Francois Hollande. U mund në zgjedhjet europiane, ekonomia është e dobët, sondazhet për të kanë shkallë të ulët – ai ...

Read More »

Jerome David Salinger / Gratë

“Çdo tregim i shkurtër është një grua”. Jerome David Salinger, një prej shkrimtarëve më të njohur amerikanë të shekullit XX, besonte se pas çdo historie të shkruar shpejt, teksa mbrëmja binte në New Hampshire, ai kishte hedhur në letër kujtimin ...

Read More »