Home / roze (page 10)

roze

Ish të dashurat e Prince Harry në foto

Prince Harry njihet në Britaninë e Madhe si qejfli, duke marrë parasysh historitë që ka pasur me këngëtaren Ellie Goulding dhe modelen Cara Delevingne ndër të tjera. Përveç vajzave të rangut të tij, ish-ushtari Harry duket se i pëlqenin edhe ...

Read More »