Home / Moda (page 15)

Moda

Mënyrat si të lidhni një shall

Mbajtja e një shalli është ngrohtësi më shumë në këto ditë të ftohta dimri. Edhe pse ka me qindra mënyra për të lidhur një shall, duhen gjetur ato  më të ngrohtat, që fshehin qafën dhe gjoksin tuaj. Në këtë video ...

Read More »

Si janë lyer yjet në Golden Globes?

Po të hedhim sytë nga ikonat e kinematografisë botërore, përveç fustaneve mahnitës dhe shumëngjyrësh do të vëmë re edhe tualetin e tyre gati natyral në shumicën e rasteve ! Kate Blanchet , Jennifer Lawrence, Katy Perry, Rosie Huntington, Heidi Klum ...

Read More »