Home / Moda (page 20)

Moda

Fustani i vjeshtës që i rri mirë kujtdo

Nëse jeni në kërkim të fustanitperfekt për vjeshtë, atëherë ndaloni sepse jua kemi gjetur: fustani golf! I bukur, i ngrohtë dhe i rehatshëm. Përveçse ju ndihmon të ruani ngrohtësinë gjatë ditëve të ftohta të vjeshtës dhe komoditetit që ofron, një ...

Read More »

Bereta – shtojcë mode e sezonit

Bereta gjatë shumë viteve të mbretërimit në skenën e modës është bërë pjesë e pandashme si shtojcë e përhershme e modës, e cila nuk bie nga pista e trendëve të ndryshuara, gjithmonë duke dhënë një stil të theksit francez. Të ...

Read More »