Home / Moda (page 28)

Moda

Si të kombinoni fundet e ngushta

Ngjyrat pastel janë një ide shumë e mirë për ditët e ngrohta që po vijojnë në këtë stinë. Nëse keni një llogari në Instagram me siguri faqen tuaj kryesore e pushtojnë foto me funde të tillë, të quajtur ndryshe ‘pencil’, ...

Read More »

Lulet ndryshojnë gardërobën

Veshjet me dizajn lulesh janë tipike për stinën e pranverës dhe duke qenë se ajo tashmë ka trokitur, ja disa ide të cilat mund t’ju hyjnë në punë për kombinimet që ju do të krijoni në gardërobën tuaj. Të gjithë ...

Read More »